Riool Ontstoppen 
Zaandam

Wij ontstoppen uw riool!

Wij helpen u graag!

Riool Ontstoppen Zaandam

Riool Ontstoppen Zaandam? Hoort u een gek borrelend geluid uit de afvoer? Of loopt het water in de wc slecht weg? Dan is de kans groot dat uw riolering aan het verstoppen is. In dat geval is het verstandig om snel actie te ondernemen voordat de blokkade verergert.
Deze verstoppingen zijn meestal wat dieper gelegen. Daarom is het vaak lastig om zelf op te lossen. Er moeten dan echt professionele ontstoppingsmachines worden ingezet om de verstopping goed op te lossen. Ontstoppingsbedrijf Zaandam beschikt over deze apparatuur en staat voor u klaar.

Bij een rioolverstopping is het altijd verstandig om het riool goed door te laten spuiten. Een rioolreiniging zorgt ervoor dat u geen last meer heeft van nieuwe verstoppingen of een vieze rioollucht in huis. Daarnaast gaat uw riolering langer mee waardoor het u, op de lange termijn, ook dure reparatie- of vervangingskosten kan besparen. Maak daarom vandaag nog een afspraak met Ontstoppingsdienst Zaandam.

Wilt u zeker weten dat de verstopping goed verholpen wordt? Bel dan voor een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Zaandam via 075 201 29 37. Riool Ontstoppen Zaandam helpt u graag!

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Riool Ontstoppingsdienst Zaandam

Services

Ontstoppingsbedrijf Zaandam

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

075 201 29 37

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Zaandam. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsbedrijf Zaandam.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Werkwijze Ontstoppingsbedrijf

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

24/7

Ontstoppingsdienst Zaandam

Ontstoppingsbedrijf Zaandam kan alles ontstoppen wat op het riool is aangesloten. Het maakt niet uit welke afvoer u verstopt heeft, wij staan voor u klaar!
Dus heeft u een verstopping in uw toilet, gootsteen, douche, wastafel, bad, etc.? De vakmannen van Ontstoppingsdienst Zaandam willen u hier graag bij helpen!

Daarnaast kunt u ons bereiken in geval van een leidingbreuk, rioolverzakking, rioolreiniging of rioolinspectie. Wij hebben veel ervaring met het aanleggen en repareren van riolering.

Het werkgebied van Ontstoppingsdienst 2 is Zaandam en de omgeving. Het maakt ons verder niet uit waar u precies woont, wij rekenen geen voorrijkosten.

Heeft u te maken met een verstopping in uw riool en wilt u deze zo snel mogelijk ontstopt hebben? wij komen zo snel mogelijk langs om uw verstopping te verhelpen! Neem nu snel contact op via 075 201 29 37.

Riool Ontstoppen Zaandam
Zaandam Gootsteen Verstopping

Jaren Ervaring

Loodgieter Ontstoppingdienst Zaandam
Zaandam Riool Ontstoppen

Tot stand komen

Hoe ontstaan rioolverstoppingen?

Een rioolverstopping begint met een kleine ophoping van vet, olie, etensresten, haren, etc. Deze ophoping wordt hard waardoor nog meer vuil achter de ophoping blijft steken. Zo wordt de ophoping steeds groter totdat het water helemaal niet meer wegstroomt. Dit kan soms maanden duren.
Verouderde riolering is ook een belangrijke oorzaak van rioolverstoppingen. Dit komt omdat de riolering vroeger aangelegd werd met gresbuizen. Boomwortels kunnen hier makkelijk doorheen groeien en een blokkade vormen.

Tegenwoordig wordt de riolering niet meer aangelegd met gresbuizen. In plaats daarvan worden kunststof PVC-buizen gebruikt. Dit is veel sterker waardoor de kans op een verstopping door boomwortels veel kleiner is.

Een andere mogelijke oorzaak van een rioolverstopping is dat het riool verkeerd is aangelegd. Het is mogelijk dat er onnodig veel bochten zijn waardoor de doorstroming belemmerd wordt.

Wilt u uw riool laten ontstoppen? Of wilt u een rioolreiniging om verstoppingen te voorkomen en de levensduur van de riolering te optimaliseren? Bel dan voor een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Zaandam via 075 201 29 37.

Doe het zelf!

Zelf uw riool ontstoppen

Wilt u zelf uw riool ontstoppen? Dan is het belangrijk om te weten dat een rioolverstopping niet altijd makkelijk op te lossen is. Dit komt omdat dit soort verstoppingen vaak wat dieper gelegen zijn.
Daarom is het verstandig om eerst te achterhalen waar de verstopping zit. Dit kunt u doen door een emmer water leeg te gieten in meerdere afvoeren. Zo is te zien welke afvoeren problemen hebben met de doorstroming van het water. Vervolgens kunt u bepalen welke methode het meest geschikt is om de blokkade te verhelpen.

Wordt u liever geholpen door een ervaren ontstopper? Bel dan voor een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Zaandam. Wij helpen u graag!

Er zijn veel methodes om een een rioolverstopping op te lossen. De vakmannen van Ontstoppingsbedrijf Zaandam hebben op deze pagina een aantal methodes voor u beschreven. Hopelijk lukt het u om de verstopping te verhelpen.

Wilt u dat de verstopping snel en vakkundig opgelost wordt? Daar kunnen wij voor zorgen. Maak snel een afspraak met Ontstoppingsdienst Zaandam via 075 201 29 37.

Zaandam Wc Verstopt
Riool Verstopt Zaandam
Ontstoppingsdienst Zaandam
Riool Ontstoppen Zaandam Veermachine

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met een ontstoppingsveer

Een ontstoppingsveer is te gebruiken voor hardnekkige verstoppingen. Het is wel van belang dat de verstopping niet te diep zit in het riool, anders komt u er niet bij met een veer van de bouwmarkt. Dan is er een professionele veermachine nodig.
Om een verstopping te verhelpen met een ontstoppingsveer duwt u de flexibele stalen veer met zijn kop in de afvoer. U blijft doorduwen tot u de verstopping heeft bereikt. Om langs bochten heen te komen moet u met beleid spelen en draaien met de veer.

U voelt vanzelf dat de kop van de veer langs de bocht heen gaat. Wees wel voorzichtig want de stalen veer kan schade aanrichten aan de kunststof afvoerbuizen.

Verstopping bereikt? Dan kunt u de blokkade losmaken door voorzichtig te draaien, duwen en trekken aan de veer. Doe dit met beleid en ga niet lomp trekken als u vast zit.

Hogedrukreiniger

Rioolverstopping verhelpen met een hogedrukreiniger

Stroomt het water nog wel door maar niet goed? Dan kunt u proberen om de verstopping weg te spoelen met een hogedrukreiniger.
Bij verstoppingen waarbij het water helemaal niet meer wegloopt is het niet verstandig om een hogedrukspuit te gebruiken. Dan komt al het water met dezelfde kracht uit de afvoer gespoten.

Wilt u het ontstoppen met een hogedrukreiniger proberen? Duw de kop van de hogedrukreiniger dan zover mogelijk in de afvoer. Zo kunt u zoveel mogelijk druk creëren op de blokkade. Hopelijk komt de verstopping hierdoor los.

Stroomt het water goed door? Spoel de leiding dan een aantal minuten goed door zodat de afvoer en de riolering weer zo schoon mogelijk zijn.

Komt het water met dezelfde kracht weer omhoog? Dan is het verstandig om te stoppen en een professioneel ontstoppingsbedrijf in te schakelen.

Afvoer Ontstoppingsbedrijf Zaandam
Zaandam Ontstoppen Riool
Ontstoppen Gootsteen Zaandam
Ontstoppen Riool Zaandam

Soda

Verstopt riool ontstoppen met soda

Soda is een natuurlijk middel dat erg effectief kan zijn voor het verhelpen van verstoppingen. Dit komt omdat soda (ook wel zuiveringszout genoemd) een ontvettende werking heeft. Hierdoor is het mogelijk dat de verstopping loskomt van de binnenwand van de afvoer.
Om de riolering te ontstoppen met soda gooit u een kopje soda in de afvoer die slecht doorloopt. Voor een nog sterker effect, raden we u aan om er ook een kopje azijn in te doen. Dit laat u vervolgens een dag/nacht inwerken.

Hopelijk heeft de soda en de azijn de verstopping los gemaakt. U kunt dit testen door een emmer met warm water (en eventueel nog wat soda en azijn) vanaf zo hoog mogelijk in de afvoer leeg te gieten. De hoogte zorgt voor meer druk op de blokkade. Als het gelukt is moet het water weer zoals vanouds wegstromen.

Wees voorzichtig

Vermijd deze ontstoppingsmiddelen

In Nederland zouden we het gebruik van ontstoppingsmiddelen zoveel mogelijk moeten voorkomen. Deze middelen bevatten meestal chemicaliën die slecht zijn voor de afvoer, uw gezondheid en het milieu.
Er zijn veel ontstoppingsmiddelen met chemicaliën die een bijtende werking hebben. Dit tast uw afvoer aan maar kan ook zorgen voor een chemische verbranding wanneer u het middel op uw huid krijgt. Daarnaast komen er dampen vrij die u niet in kunt ademen. Dit is erg schadelijk voor de luchtwegen.

Het is ook geen zekerheid dat het ontstoppingsmiddel werkt. Wij worden regelmatig gebeld door mensen die al meerdere ontstoppingsmiddelen gebruikt hebben. Deze middelen worden hard en gaan klonten. De verstopping wordt hierdoor alleen maar erger.

Daarnaast bevatten veel van deze middelen bepaalde chemicaliën die een bijtende werking kunnen hebben op uw riool of afvoer. Het is mogelijk dat de binnenkant van uw afvoer wordt aangetast.

Ook vervuild u het rioolwater door het gebruik van chemische ontstoppingsmiddelen. Wij raden u aan om gebruik van deze middelen voor het riool ontstoppen te voorkomen.

Ontstoppen Wc Zaandam
Zaandam Ontstoppen Afvoer
Zaandam Ontstoppen Gootsteen
Gootsteen Ontstoppen Zaandam

Gespecialiseerd loodgietersbedrijf

Een professionele ontstoppingsdienst

Niet gelukt om zelf uw riool te ontstoppen? Schakel dan gerust de hulp in van Ontstoppingsbedrijf Zaandam!  

Ontstoppingsbedrijf Zaandam heeft al heel wat jaren ervaring als ontstoppingsbedrijf. Daarnaast beschikken onze loodgieters over professionele machines die elke verstopping kunnen opsporen en verhelpen.

Dus heeft u last van rioolproblemen? Aarzel dan niet om onze hulp in te schakelen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en berekenen geen voorrijkosten! Neem gerust contact op met een loodgieter van Ontstoppingsdienst Zaandam via 075 201 29 37.

Transparant

Tarieven Ontstoppingsbedrijf

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsbedrijf Zaandam
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsbedrijf Zaandam rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 075 201 29 37

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsbedrijf

Riool Ontstoppen Zaandam

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsbedrijf Zaandam

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Zaandam!

Afvoer Ontstoppen Zaandam

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Zaandam

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Loodgieter Zaandam

Op zoek naar een loodgieter die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Neem contact op!

Gootsteen Ontstoppen Zaandam

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Zaandam

Ontstoppingsdienst Zaandam is al sinds 1992 actief in het verhelpen van allerlei afvoer- en rioolproblemen. Hierbij hebben wij ons gespecialiseerd in het ontstoppen van verstoppingen. Inmiddels hebben wij al duizenden particulieren en bedrijven blij gemaakt.

Met een vakman van Ontstoppingsdienst Zaandam bent u verzekerd van een professionele ontstopping. Op locatie onderzoekt onze vakman als eerst de situatie waarbij twee vragen beantwoordt worden: waar zit de verstopping en hoe kunnen wij deze het best oplossen?

Onze vakman maakt vervolgens een prijsopgave met een schatting van de arbeidstijd en de machines die ingezet worden. Zodra u akkoord bent, gaan wij direct aan de slag.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsbedrijf Zaandam inschakelen voor een verstopte afvoer of een verstopt riool? Of kampt u met een ander riool- of afvoerprobleem? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Zaandam via 075 201 29 37 om uw klus te bespreken en een afspraak te maken.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsbedrijf Zaandam te werk?
Tijdens het bezoek van onze monteur wordt eerst de situatie onderzocht. Er wordt gekeken naar waar de verstopping zich bevindt en hoe dit het best opgelost kan worden.

De monteur van Ontstoppingsbedrijf Zaandam maakt vervolgens een prijsopgave waarin de arbeidstijd en eventuele materiaal- en machinekosten worden vermeld. De monteur start de werkzaamheden pas zodra u akkoord bent met de prijsopgave. Zo hopen wij vervelende financiële verrassingen te voorkomen.

Op het moment dat u akkoord gaat, gaan wij direct aan de slag om uw verstopping zo snel mogelijk te ontstoppen. Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over onze werkwijze via 075 201 29 37.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Ja, dat kan. Wij adviseren echter wel om uw situatie eerst te bespreken. De kans is groot dat een verstopping terugkeert als deze niet goed ontstopt is.

Om een afspraak te annuleren kunt u bellen naar 075 201 29 37.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
U kunt de monteur verwachten binnen het tijdsblok wat er met u afgesproken wordt tijdens het inplannen van de afspraak.

Wij werken met tijdsblokken omdat het kan verschillen hoe lang een klus duurt. Soms loopt een klus iets uit en soms gaat het sneller dan verwacht. Mocht de monteur later zijn dan het afgesproken tijdsblok, dan wordt u hierover tijdig geïnformeerd worden.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Hoe lang een ontstopping duurt is afhankelijk van de ernst van de verstopping. Het is daarom lastig zeggen hoe lang een ontstopping gemiddeld duurt maar over het algemeen lukt het om de verstopping binnen de eerste 30 minuten te ontstoppen.

Hoe lang het ongeveer gaat duren kan de monteur op locatie beoordelen. Voor het maken van de prijsopgave wordt er dan een inschatting gemaakt van de benodigde arbeidstijd. De werkzaamheden worden pas gestart zodra u akkoord bent met de prijsopgave.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
De kosten van het verhelpen van een verstopping zijn van te voren lastig in te schatten. Dit is afhankelijk van; de ernst van de verstopping, de benodigde arbeidstijd, machinekosten, en eventuele inspecties of uitgevoerde reparaties.

Op locatie maakt de monteur van te voren een vrijblijvende prijsopgave. Als u akkoord bent gaat onze monteur aan de slag met de werkzaamheden.

Wij hanteren eerlijke en marktconforme tarieven. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
U kunt betalen via pin, tikkie, IDEAL-link of contant. Hierbij gaat onze voorkeur uit naar een contactloze betaling. Dit is veilig en makkelijk.
Ontvang ik een factuur?
Na onze werkzaamheden ontvangt u een mail met daarin de factuur.

Voor vragen over een factuur kunt u contact opnemen via 075 201 29 37.

Zit er garantie op de ontstopping?
U heeft garantie als dit door de monteur wordt aangegeven na het uitvoeren van de werkzaamheden. Wanneer er iets mankeert aan de afvoer of de riolering, dan is het voor ons niet mogelijk om garantie te geven.

Neem gerust contact contact op met een collega van Ontstoppingsbedrijf Zaandam via 075 201 29 37 als u last heeft van een terugkerende verstopping.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsbedrijf Zaandam uit?
Ontstoppingsbedrijf Zaandam is gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen. Het maakt niet uit welke afvoer verstopt zit, wij kunnen elke verstopping ontstoppen.

Wij kunnen u ook helpen bij stankoverlast met een rioolreiniging. Daarnaast kunnen wij een rioolinspectie uitvoeren in geval van een leidingbreuk, verzakt riool, of om de staat van afvoer en riolering te controleren.

Wij kunnen de riolering ook repareren of vervangen. Onze vakmannen weten door alle opgeloste rioolverstoppingen hoe belangrijk het is dat de riolering goed gelegd wordt om blokkades te voorkomen.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Wij zijn werkzaam in Zaandam en omgeving. Het maakt verder niet uit of u in het centrum van Zaandam zelf woont of in de omgeving, wij doen niet aan voorrijkosten!