Afvoer Ontstoppen
Zaandam

Wij ontstoppen uw afvoer!

Wij helpen u graag!

Afvoer Ontstoppen Zaandam

Afvoer Ontstoppen Zaandam? Staat u tot uw enkels in het water in de douche? Of loopt de gootsteen of wc niet meer goed door? Dan heeft u een vervelende verstopping! Maar geen zorgen, Ontstoppingsbedrijf Zaandam helpt u graag!

Onze vakmannen beschikken over de alle benodigde kennis en ervaring om elk afvoerprobleem op te lossen. Daarnaast zijn onze ontstoppers uitgerust met professionele machines die elke verstopping snel en goed kunnen verhelpen.

Wilt u uw verstopte wc laten ontstoppen door een professional van Ontstoppingsbedrijf Zaandam? Bel dan gerust om uw klus te bespreken en een afspraak te maken naar 075 201 29 37. Afvoer Ontstoppen Zaandam staat tot uw dienst!

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Zaandam Afvoer Ontstoppen

Services

Ontstoppingsbedrijf Zaandam

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

075 201 29 37

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Zaandam. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsbedrijf Zaandam.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Werkwijze Ontstoppingsbedrijf

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Dag en nacht bereikbaar

Ontstoppingsbedrijf Zaandam

Heeft u een verstopte afvoer? En wilt u deze zo snel mogelijk ontstopt hebben? De vakmannen van Ontstoppingsbedrijf Zaandam staan voor u klaar en helpen u graag!
Wij kunnen uw afvoer na het ontstoppen ook reinigen met hoge druk zodat alle leidingen weer mooi schoon zijn. Hierdoor blijft de afvoer en riolering in optimale staat en wordt de kans op een nieuwe verstopping geminimaliseerd.

Ontstoppingsdienst Zaandam kan u helpen met alle soorten afvoerproblemen. Wij weten de juiste oplossing voor ieder afvoerprobleem. Neem contact op voor een afspraak via 075 201 29 37.

Ontstoppingsdienst Zaandam
Gootsteen Verstopt Zaandam

Jaren Ervaring

Afvoer Ontstoppen Zaandam
Zaandam Loodgietersbedrijf

Een beginnende verstopping

Hoe ontstaan afvoerverstoppingen?

Een afvoerverstopping begint meestal met een kleine ophoping van vet, olie, etensresten, haren, afval, of ander vuil wat in de afvoer terecht komt.
Deze ophoping zit vast aan de binnenwand van de afvoer en wordt hard met opdrogen. Hierdoor kunnen nog meer deeltjes blijven steken achter de ophoping. De ophoping wordt hierdoor steeds groter en geleidelijk ontstaat er een blokkade waar het water niet meer langs heen kan stromen. Dit proces kan soms snel gaan maar het kan ook maanden duren.

Wilt u uw afvoer laten ontstoppen door een professioneel ontstoppingsbedrijf? Maak dan gerust een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Zaandam via 075 201 29 37.

Probeer het zelf!

Zelf uw afvoer ontstoppen

Het is bijzonder vervelend wanneer u te maken krijgt met een verstopping in één of meerdere afvoeren. Wij begrijpen dat mensen het eerst zelf willen proberen om de afvoer te ontstoppen.
Daarom hebben wij op deze pagina een aantal methodes uitgewerkt die u toe kunt passen om een verstopping te verhelpen. Helaas werken de methodes niet altijd, de verstopping kan simpelweg te hardnekkig zijn. Dan is het gewoon nodig om een ontstoppingsbedrijf in te schakelen die de verstopping met professionele machines snel en goed kan verhelpen.

Wilt u het toch proberen? Dan is het van belang om eerst te achterhalen waar de verstopping zich bevindt. Het kan zijn dat de verstopping zich diep in het riool bevindt of dat de blokkade bijvoorbeeld net onder de gootsteen zit. Wanneer de verstopping zich diep in het riool bevindt, is de blokkade vaak te hardnekkig om zelf te verhelpen.

Heeft u geen idee waar de verstopping zich bevindt? Of wilt u uw afvoer liever laten ontstoppen door een professioneel ontstoppingsbedrijf? Neem dan gerust contact op voor een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Zaandam. Wij helpen u graag!

Ontstoppen Afvoer Zaandam
Verstopping Afvoer Zaandam
Afvoer Ontstopping Zaandam
Afvoer Ontstoppingsbedrijf Zaandam

Zwanenhals

De sifon leegmaken

De sifon is de zwanenhals onder bijvoorbeeld de gootsteen en de wasbak. Dit fungeert als stankafsluiter maar kan ook de oorzaak zijn van een verstopping.
Het komt regelmatig voor dat vet, olie, etensresten, haren, etc. een ophoping vormen in de sifon. Na verloop van tijd hechten nog meer vuildeeltjes zich aan de ophoping en ontstaat er een blokkade.

Daarnaast zit er meestal ook een sifon op een toilet of de wasmachine. Bij een toilet kan bijvoorbeeld een prop wc papier vast blijven zitten in de zwanenhals. Bij een wasmachine zien we vaak dat zeepresten de oorzaak zijn van de verstopping.

Een sifon van de gootsteen of wastafel is meestal eenvoudig los te draaien. Vervolgens kunt u al het vuil verwijderen uit de zwanenhals. Daarna kunt u de sifon schoonmaken en weer vastdraaien onder de gootsteen of wasbak.

Als de sifon weer goed vast zit kunt u de kraan laten lopen om te zien of het probleem opgelost is. Functioneert de afvoer weer goed? Dan is het aan te raden om de warme kraan nog een tijdje te laten lopen zodat de laatste resten in de afvoer weggespoeld worden.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

U kunt proberen om de verstopping te verhelpen met een ontstoppingsveer. Dit werkt alleen als u erbij komt met de veer. Het komt regelmatig voor dat een verstopping te diep gelegen is om zelf te verhelpen.
Een ontstoppingsveer is een flexibele stalen veer. Het is daarom van belang dat u voorzichtig te werk gaat. Het is zeer eenvoudig om schade aan te richten aan de afvoer. Verkeerd gebruik van de veer kan leiden tot een lekkage of het moeten vervangen van één of meerdere bochten in de afvoer.

Duw de veer daarom voorzichtig in de afvoer. Manoeuvreer de veer langs bochten door op gevoel te draaien aan de veer. U merkt het wel als de kop van de veer langs de bocht heen gaat. Zit u vast? Ga dan niet lomp trekken of duwen, zo maakt u juist schade.

Heeft u de verstopping bereikt? Of denkt u dat de verstopping bereikt is.. Dan kunt u de verstopping losmaken van de wanden van de afvoer door met beleid te duwen, trekken en draaien aan de veer.

Haal de veer uit de afvoer en test of het water goed doorloopt. Indien dit niet het geval is, raden wij u aan om een professioneel ontstoppingsbedrijf in te schakelen. Dan weet u zeker dat het goed en snel opgelost wordt. Ontstoppingsbedrijf Zaandam helpt u graag.

Zaandam Ontstoppen Afvoer
Riool Ontstoppen Zaandam Veermachine
Wc Verstopping Zaandam
Ontstoppingsbedrijf Zaandam

De ouderwetse plopper

Verstopte afvoer ontstoppen met plopper

De plopper is een ouderwetse methode die zeer geschikt is wanneer de gootsteen, wasbak, douche of bad verstopt zit.

Wij raden u aan om de plopper eerst flexibel te maken door deze onder de warme kraan te houden. Zorg vervolgens dat er een laagje water in de verstopte afvoer staat.

Zet het rubber vervolgens recht op de afvoer en beweeg de plopper krachtig op en neer om het vuil naar boven te trekken.

Het is mogelijk dat de verstopping niet na één keer trekken verholpen is. In veel gevallen zien we dat het nodig is om meerdere keren te ploppen.

Gelukt om de blokkade terug te halen? Dan raden wij u aan om de afvoer goed door te spoelen met warm water om het laatste vuil los te maken.

Soda en azijn

Afvoerverstopping verhelpen met soda en azijn

Zijn vet, olie en/of etensresten de oorzaak van de verstopping? Dan is soda (ofwel zuiveringszout) een effectief middel om de verstopping te verhelpen. Het voordeel hiervan is dat soda een goedkoop en natuurlijk middel is dat geen schade aan kan richten aan de afvoer of het milieu.

Dit kunt u doen door eerst een bak of emmer met warm water te vullen. Hier doet u vervolgens een kopje soda bij en een kopje azijn. U kunt de soda en azijn eventueel ook rechtstreeks in de afvoer gooien. Daarna giet u de emmer vanaf zo hoog mogelijk leeg in de afvoer om zoveel mogelijk druk te creëren op de verstopping. Hopelijk komt de blokkade hierdoor los.

Is de verstopping niet verholpen? Dan raden we u aan om het een nachtje in te laten werken. Hopelijk heeft dit het gewenste resultaat en anders raden we u aan om een ontstoppingsveer te proberen of contact op te nemen met Ontstoppingsbedrijf Zaandam.

Is de verstopping wel verholpen? Dan kunt u de afvoer het best nog even goed doorspoelen met warm water zodat de laatste resten ook weg zijn.

Ontstoppen Gootsteen Zaandam
Gootsteen Verstopping Zaandam
Afvoer Ontstoppingsdienst Zaandam
Loodgieter Zaandam

Ervaren loodgieters

Een professioneel ontstoppingsbedrijf

Is het u niet gelukt om de afvoerverstopping te verhelpen? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Zaandam, wij helpen u graag!

Onze vakmannen hebben veel ervaring met het verhelpen van allerlei soorten afvoer- en rioolproblemen. Daarnaast beschikken de ontstoppers van Ontstoppingsdienst Zaandam over speciale apparatuur waarmee elke verstopping opgespoord en verholpen kan worden.

Ontstoppingsdienst Zaandam is voor spoedgevallen 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Het maakt verder ook niet uit waar u woont, wij brengen geen voorrijkosten in rekening. Neem gerust contact op voor een afspraak met een vakman van Ontstoppingsbedrijf Zaandam via 075 201 29 37.

Transparant

Tarieven Ontstoppingsbedrijf

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsbedrijf Zaandam
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsbedrijf Zaandam rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 075 201 29 37

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsbedrijf

Riool Ontstoppen Zaandam

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsdienst Zaandam

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Zaandam!

Afvoer Ontstoppen Zaandam

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Zaandam

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Ontstoppen Zaandam

Op zoek naar een ontstopper die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Wij staan voor u klaar!

Gootsteen Ontstoppen Zaandam

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Zaandam

Ontstoppingsdienst Zaandam is al sinds 1992 actief in het verhelpen van allerlei afvoer- en rioolproblemen. Hierbij hebben wij ons gespecialiseerd in het ontstoppen van verstoppingen. Inmiddels hebben wij al duizenden particulieren en bedrijven blij gemaakt.

Met een vakman van Ontstoppingsdienst Zaandam bent u verzekerd van een professionele ontstopping. Op locatie onderzoekt onze vakman als eerst de situatie waarbij twee vragen beantwoordt worden: waar zit de verstopping en hoe kunnen wij deze het best oplossen?

Onze vakman maakt vervolgens een prijsopgave met een schatting van de arbeidstijd en de machines die ingezet worden. Zodra u akkoord bent, gaan wij direct aan de slag.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsbedrijf Zaandam inschakelen voor een verstopte afvoer of een verstopt riool? Of kampt u met een ander riool- of afvoerprobleem? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Zaandam via 075 201 29 37 om uw klus te bespreken en een afspraak te maken.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsbedrijf Zaandam te werk?
Tijdens het bezoek van onze monteur wordt eerst de situatie onderzocht. Er wordt gekeken naar waar de verstopping zich bevindt en hoe dit het best opgelost kan worden.

De monteur van Ontstoppingsbedrijf Zaandam maakt vervolgens een prijsopgave waarin de arbeidstijd en eventuele materiaal- en machinekosten worden vermeld. De monteur start de werkzaamheden pas zodra u akkoord bent met de prijsopgave. Zo hopen wij vervelende financiële verrassingen te voorkomen.

Op het moment dat u akkoord gaat, gaan wij direct aan de slag om uw verstopping zo snel mogelijk te ontstoppen. Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over onze werkwijze via 075 201 29 37.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Ja, dat kan. Wij adviseren echter wel om uw situatie eerst te bespreken. De kans is groot dat een verstopping terugkeert als deze niet goed ontstopt is.

Om een afspraak te annuleren kunt u bellen naar 075 201 29 37.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
U kunt de monteur verwachten binnen het tijdsblok wat er met u afgesproken wordt tijdens het inplannen van de afspraak.

Wij werken met tijdsblokken omdat het kan verschillen hoe lang een klus duurt. Soms loopt een klus iets uit en soms gaat het sneller dan verwacht. Mocht de monteur later zijn dan het afgesproken tijdsblok, dan wordt u hierover tijdig geïnformeerd worden.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Hoe lang een ontstopping duurt is afhankelijk van de ernst van de verstopping. Het is daarom lastig zeggen hoe lang een ontstopping gemiddeld duurt maar over het algemeen lukt het om de verstopping binnen de eerste 30 minuten te ontstoppen.

Hoe lang het ongeveer gaat duren kan de monteur op locatie beoordelen. Voor het maken van de prijsopgave wordt er dan een inschatting gemaakt van de benodigde arbeidstijd. De werkzaamheden worden pas gestart zodra u akkoord bent met de prijsopgave.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
De kosten van het verhelpen van een verstopping zijn van te voren lastig in te schatten. Dit is afhankelijk van; de ernst van de verstopping, de benodigde arbeidstijd, machinekosten, en eventuele inspecties of uitgevoerde reparaties.

Op locatie maakt de monteur van te voren een vrijblijvende prijsopgave. Als u akkoord bent gaat onze monteur aan de slag met de werkzaamheden.

Wij hanteren eerlijke en marktconforme tarieven. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
U kunt betalen via pin, tikkie, IDEAL-link of contant. Hierbij gaat onze voorkeur uit naar een contactloze betaling. Dit is veilig en makkelijk.
Ontvang ik een factuur?
Na onze werkzaamheden ontvangt u een mail met daarin de factuur.

Voor vragen over een factuur kunt u contact opnemen via 075 201 29 37.

Zit er garantie op de ontstopping?
U heeft garantie als dit door de monteur wordt aangegeven na het uitvoeren van de werkzaamheden. Wanneer er iets mankeert aan de afvoer of de riolering, dan is het voor ons niet mogelijk om garantie te geven.

Neem gerust contact contact op met een collega van Ontstoppingsbedrijf Zaandam via 075 201 29 37 als u last heeft van een terugkerende verstopping.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsbedrijf Zaandam uit?
Ontstoppingsbedrijf Zaandam is gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen. Het maakt niet uit welke afvoer verstopt zit, wij kunnen elke verstopping ontstoppen.

Wij kunnen u ook helpen bij stankoverlast met een rioolreiniging. Daarnaast kunnen wij een rioolinspectie uitvoeren in geval van een leidingbreuk, verzakt riool, of om de staat van afvoer en riolering te controleren.

Wij kunnen de riolering ook repareren of vervangen. Onze vakmannen weten door alle opgeloste rioolverstoppingen hoe belangrijk het is dat de riolering goed gelegd wordt om blokkades te voorkomen.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Wij zijn werkzaam in Zaandam en omgeving. Het maakt verder niet uit of u in het centrum van Zaandam zelf woont of in de omgeving, wij doen niet aan voorrijkosten!